Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΜΥΚΟΝΟΣ: Το ξύλο της αρκούδας σε beach bar στο νησί των Ανέμων...

ΜΥΚΟΝΟΣ: Το ξύλο της αρκούδας σε beach bar στο νησί των Ανέμων –Στο κοσμοπολίτικο νησί οι τουρίστες είδαν τις “ομορφιές” (Βίντεο)

-

- Advertisement -

Χαμός επικράτησε για αρκετή ώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε πολύ γνωστό beach restaurant στην παραλία της Παράγκας στη Μύκονο, με μεθυσμένους θαμώνες να παίζουν ξύλο μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων πελατών, οι οποίοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φασαρία ξεκίνησε όταν μια παρέα που είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ άρχισε να παρενοχλεί τα άτομα μιας άλλης παρέας. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν τους μεθυσμένους θαμώνες να παρενοχλούν τις γυναίκες της άλλης παρέας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές να κλοτσιές να ανταλλάσσονται εκατέρωθεν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, οι υπαίτιοι της συμπλοκής -οι οποίοι είναι Γερμανοί Τουρκικής καταγωγής, μάλιστα ο ένας πυγμάχος- χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μαγαζί επικρατεί ο απόλυτος χαμός, με τις δύο πλευρές να… εκτοξεύουν ότι βρίσκουν μπροστά τους. Όλα αυτά, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη και το beach bar μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ρίνγκ.

Πηγή: in.gr

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: