Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Πάντρεψε τον αδερφό του με την Κύπρια σύντροφό του-To ζεμπέκικο...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Πάντρεψε τον αδερφό του με την Κύπρια σύντροφό του-To ζεμπέκικο της νύφης και όλα όσα έγιναν στην βραδιά (Φώτο-Βίντεο)

-

- Advertisement -

Με την Κύπρια σύντροφό του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου παντρεύτηκε ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος. Άλλο ένα από τα τρίδυμα της οικογένειας Αργυρού παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο ενώ σειρά παίρνει ο πετυχημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής ανέλαβε τη διασκέδαση το γαμήλιο πάρτι διασκεδάζοντας στο μέγιστο βαθμό τους παρευρισκόμενους με τις μεγάλες επιτυχίες του.Η νύφη μάλιστα, χόρεψε και ζεμπέκικο κάτω από την μελωδική φωνή του κουνιάδου της. Ο τρίδυμος αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος είναι μαζί με την Κύπρια σύντροφό του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου εδώ και οκτώ χρόνια. Ο πετυχημένος ερμηνευτής ιδιαίτερα συγκινημένος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους νεονύμφους.

Σας εύχομαι την αγάπη μου, να είστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Όλη αυτή η διαδρομή που έχετε κάνει σε αυτή τη σχέση είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σας αγαπώ. Είμαστε οικογένεια”.

Τα τρίδυμα
- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: