Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Οι επιλογές που υπάρχουν...Κλεισμένοι στα κλιματιστικά ή βουτιές στη θάλασσα-Κίτρινη προειδοποίηση

ΚΑΙΡΟΣ: Οι επιλογές που υπάρχουν…Κλεισμένοι στα κλιματιστικά ή βουτιές στη θάλασσα-Κίτρινη προειδοποίηση

-

- Advertisement -

Κίτρινη προειδοποίηση για «εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία» εξέδωσε τη Δευτέρα (18/7) το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου. Η προειδοποίηση αφορά στις ώρες 12:00 της Δευτέρας  – 06:00 της Τρίτης.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 32 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά, ενώ  η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 32 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά, ενώ  η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργά το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Πέμπτη, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΜΑ: Το ποσό που μαζεύτηκε από τις εκστρατείες...

Δύο μήνες συνεχούς δραστηριότητας είχαν ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα αφού η εμπνεύστρια του Φτιάξτε μια καρδιά ΑΛΜΑ, Άντρη Ευριπίδου, κατόρθωσε να υλοποιήσει μαζί με τους...