Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSKAIΡΟΣ: Ήλιος καυτός και λαμπερός για παραλία

KAIΡΟΣ: Ήλιος καυτός και λαμπερός για παραλία

-

- Advertisement -

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι αναμένεται να εμφανιστούν αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί εως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα νότια και ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Πέμπτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: