Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSSCORPIONS: Οι Κύπριοι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές-Μέρος των...

SCORPIONS: Οι Κύπριοι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές-Μέρος των εσόδων θα δοθούν στους «Μικρούς Ήρωες» (Φώτο-Βίντεο)

-

- Advertisement -

Σε λίγες ημέρες οι Κύπριοι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος Scorpions θα “ταξιδεύσουν” στο παρελθόν με τα τραγούδια και την ερμηνεία τους. Οι Scorpions θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική εμφάνισή στο Τσίρειο στάδιο γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα 50χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας τους θα δοθούν στους «Μικρούς Ήρωες».

Η άκρως εντυπωσιακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό και ένα από τα πιο μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά γκρουπ της ροκ θα απογειώσουν τους παρευρισκόμενους. Οι Ματίας Γιαμπς, Ρούντολφ Σένκερ και Κλάους Μάινε, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Πάβελ Ματσιβόντα και φυσικά τον θρύλο των ντραμς Μίκι Ντι (πρώην Motorhead), αποδίδουν με πάθος και ένταση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας της παγκόσμιας ροκ σκηνής.

Άλλωστε, ο καθένας επί σκηνής είναι ένα πραγματικό αστέρι από μόνος του, ενώ ως ομάδα είναι καθηλωτικοί. Αξιοσημείωτο, είναι ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο. Οργανωτές: Moonlight Show Productions και Efeto Properties Opening act: Minus One.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκρότημα έκανε μια ιστορική εμφάνισή στην Αθήνα μαζί με τον εκρηκτικό Alice Cooper που παρότι βρίσκεται στο 74ο έτος της ηλικίας αποδείχθηκε… αειθαλής και ξεσήκωσε το κοινό με το «Poison» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του. Από την πλευρά τους, η ροκ βραδιά απογειώθηκε όταν οι Scorpions ανέβηκαν επί σκηνής ενώ πίσω τους κυμάτιζε η ελληνική σημαία. Υπό τα χρώματα της γαλανόλευκης οι «παππούδες» της ροκ δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα ερμηνεύοντας τις πολλές από τις δεκάδες επιτυχίες τους που τόσο έχουν αγαπηθεί από το παγκόσμιο μουσικό κοινό. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν το θρυλικό συγκρότημα έστειλε το αντιπολεμικό μήνυμα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change»..

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: