Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, σε ανταπόκριση σοβαρού περιστατικού για βοήθεια μεταφοράς μικρού παιδιού, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι γονείς του ζήτησαν βοήθεια την ώρα που η οικογένεια μετέβαινε μέσω του ιδιωτικού τους αυτοκίνητο μέσω του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σε κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης του μικρού παιδιού, ζητήθηκε από την οικογένεια η βοήθεια της Αστυνομίας για συνοδεία στο Νοσοκομείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν το αυτοκίνητο της οικογένειας στην έξοδο Αλάμπρας και το συνόδευσαν, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να φθάσει όσο το γρηγορότερο και με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Στην είσοδο της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο της οικογένειας, περίμεναν και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι φρόντισαν να έχει το αυτοκίνητο απρόσκοπτη και αδιάκοπη πορεία προς το Νοσοκομείο, κερδίζοντας έτσι χρήσιμο και πολύτιμο χρόνο. Το παιδάκι έφθασε με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από το ιατρικό προσωπικό για να τύχει νοσηλείας.