Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ: Μιλά ανοιχτά για την σπάνια πάθησή του – Δεν μπορεί...

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ: Μιλά ανοιχτά για την σπάνια πάθησή του – Δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε την οικογένειά του

-

- Advertisement -
my office

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Μπραντ Πιτ. Ο σταρ του Χόλυγουντ, που πριν λίγες ημέρες πέταξε «βόμβα» λέγοντας πως πλησιάζει η ώρα που θα πει «αντίο» στην υποκριτική, αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με την «προσωπαγνωσία» ή αλλιώς «τύφλωση του προσώπου».

Πρόκειται για μία σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται πρόσωπα. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή επιδεινώνεται και δημιουργεί στο άτομο μεγάλη δυσκολία στο να αναγνωρίσει ακόμα και την οικογένειά του ή τους φίλους του. Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί επίσημα με αυτή την πάθηση όμως ο ίδιος θεωρεί ότι πάσχει από την «προσωπαγνωσία». Μάλιστα, εκφράζει την ανησυχία του ότι κάποιοι από το περιβάλλον του τον θεωρούν απόμακρο.

«Κανείς δεν με πιστεύει, όταν μιλάω για αυτό. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια πάθηση», τόνισε στη συνέντευξή του στο GQ. Σε παλαιότερες δηλώσεις του στο Esquire, ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι κάποιοι τον μισούν επειδή δεν τους χαιρετά έξω αλλά ο ίδιος απλά χρειάζεται βοήθεια. «Νομίζουν ότι δεν τους σέβομαι. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι δεν τους αποχωρίζομαι. Απλά χρειάζομαι μια βοήθεια», είχε τονίσει.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: