Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Mετά την Κύπρο ο πετυχημένος ερμηνευτής πήγε στη Σύρο-Διακοπές στην...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Mετά την Κύπρο ο πετυχημένος ερμηνευτής πήγε στη Σύρο-Διακοπές στην αρχόντισσα των Κυκλάδων (Φώτο)

-

- Advertisement -
my office

Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες, Κύπριοι και ελλαδίτες επισκέφτηκαν φέτος την αρχόντισσα των Κυκλάδων, την Σύρο. Οι ομορφιές του νησιού και η αρχοντιά που έχει το νησί είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να απολαύσει κάποιος ολιγοήμερες διακοπές. Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος μετά την επίσκεψη του στην Κύπρο θέλησε να φύγει για διακοπές προς την Σύρο, μεριά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση αυτή την περίοδο και επισκέφτηκε το νησί της Σύρου προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του, να συναντήσει φίλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε το νησί αφού παλαιότερα, είχε πραγματοποιήσει και συναυλία καλεσμένος της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου. O ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την επίσκεψη του εκεί που από ότι φαίνεται περνά ωραία χαλαρώνοντας με τους φίλους του.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: