Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά τον καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού-Βρισκόταν εκεί...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά τον καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού-Βρισκόταν εκεί την ώρα του ατυχήματος (Φώτο)

-

- Advertisement -

Στο τόπο όπου συνέβη το τραγικό ατύχημα με τον 27χρονο καταδρομέα, Παναγιώτη Γιαννιού, βρίσκονταν ο γνωστός ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ και μέσω ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να τον αποχαιρετήσει με έναν μοναδικό τρόπο.

«Στους αφοσιωμένους και αφιερωμένους στην Πατρίδα και το ιερό χρέος της καθημερινής ένοπλης υπεράσπισης της, που φεύγουν εν ώρα καθήκοντος εμείς τι άλλο άραγε να πούμε παρά μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ! Είθε ο Μεγαλοδύναμος Θεός να στείλει την εξ΄ ύψους παρηγόρια του στην μάνα και τον πατέρα του, την υπόλοιπη οικογένεια του, τους φίλους και συναγωνιστές του καταδρομείς. Αιωνία να είναι η μνήμη του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, παράλληλα με την άσκηση γυριζόταν και βίντεο για την προβολή της ζωής στην Εθνική Φρουρά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός και το συνεργείο των κινηματογραφιστών μεταφέρθηκαν από την Πάφο στη Λάρα με το ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς και λήφθηκαν κάποια πλάνα εντός του ελικοπτέρου, ενώ την ώρα του ατυχήματος ο ίδιος βρισκόταν στη ξηρά. Είχε προηγηθεί κινηματογράφηση με στρατιωτικούς που κατέβαιναν από το ελικόπτερο στην ξηρά με σχοινί, καθώς και πλάνα από πλοιάριο μέσα στη θάλασσα. Κατά την ώρα του κρίσιμου τραυματισμού του 27χρονου, γυριζόταν η τρίτη ενότητα/άσκηση για το βίντεο.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: