Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZΜΠΙΛΙ ΑΙΛΙΣ: Σάλος με το νέο κέρινο ομοίωμά της – Χαμός στο...

ΜΠΙΛΙ ΑΙΛΙΣ: Σάλος με το νέο κέρινο ομοίωμά της – Χαμός στο Twitter (Φώτο)

-

- Advertisement -

Στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Χόλυγουντ έγιναν τα αποκαλυπτήρια νέου κέρινου ομοιώματος της Μπίλι Άιλις, το οποίο όμως δεν έτυχε θερμής υποδοχής.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την απορία τους για τη νέα φιγούρα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της στο διαδίκτυο. Το κέρινο ομοίωμα της βραβευμένης με Grammy Αμερικανίδας τραγουδίστριας έχει «βλοσυρό βλέμμα» και παρουσιάζεται ντυμένη με σπορ εμφάνιση σε συνδυασμό με δαντελένια γάντια, διακοσμημένα με το όνομά της με έντονα γράμματα.

Οι θαυμαστές επέκριναν τη διοίκηση του Μουσείου επισημαίνοντας ότι η 20χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Σε σχόλιο στο Twitter αναφέρεται: «Δεν μπορούν να είναι σοβαροί. Μοιάζει με 40χρονη γυναίκα Δεν θυμίζει τη Μπίλι». «Η Μπίλια σε 20 χρόνια ίσως», σημειώνει άλλος χρήστης ενώ ένας τρίτος γράφει ότι «όποιος το έφτιαξε πρέπει να απολυθεί». Σημειώνεται ότι το πρώτο κέρινο ομοίωμα της Μπίλι Άιλις παρουσιάστηκε σε Μουσείο της Βαρκελώνης το 2020 και είχε επίσης απογοητεύσει τους θαυμαστές της.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: