Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήNEWSKΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Υλοποιεί τις επιθυμίες των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα-Πριν το κοριτσάκι...

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Υλοποιεί τις επιθυμίες των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα-Πριν το κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα έκανε πραγματικότητα το όνειρο 16χρονου (Βίντεο-Φώτο)

-

- Advertisement -

Ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, το οποίο δείχνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά στην Θεώνη ένα μικρό κοριτσάκι το κομμάτι «Όσα νιώθω για σένα». Να επισημανθεί ότι πριν από το κοριτσάκι το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα είχε ηχογραφήσει και την επιτυχία του «Τελικά» μαζί με τον 16χρονο Κωνσταντίνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Πάτρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είδε ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα στο κοινό και αμέσως την κάλεσε να έρθει μαζί του στη σκηνή και της τραγούδησε ολόκληρο το τραγούδι του. Μάλιστα, όπως φαίνεται το κοριτσάκι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρέθηκε τόσο κοντά στον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Να επισημάνουμε, ότι πριν δύο εβδομάδες περίπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός υλοποίησε την επιθυμία ενός 16χρονου, ο οποίος ήθελε να μπει στο στούντιο μαζί του για να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι. Ο πετυχημένος ερμηνευτής μπήκε στο στούντιο με τον Κωνσταντίνο και έκανε την ευχή του νεαρού που είχε στείλει στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Κάνε μια ευχή”, πραγματικότητα.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας κοινωνικός έφηβος, με ταλέντο που ξεχειλίζει και χιούμορ που «τσακίζει κόκκαλα», όπως λέμε! Το Σαββατοκύριακο που περάσαμε μαζί για την εκπλήρωση της ευχής του, διαπίστωσα με πόση δύναμη έχει μετατρέψει την μερική απώλεια της όρασής του σε προτέρημα του. Όνειρό του να γίνει τραγουδιστής. Έτσι η ευχή του ήταν να κάνει την πρώτη του ηχογράφηση σε στούντιο και να τον καθοδηγήσει σε αυτό ο αγαπημένος του Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τόσο του Κωνσταντίνου, όσο και του οργανισμού “Κάνε μια ευχή” Ελλάδος, ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά, παρά τον δίσκο που ετοίμαζε, το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει κάθε εβδομάδα, τα βίντεοκλιπ και τις τόσες άλλες υποχρεώσεις. Το ραντεβού δόθηκε στο Panik Room, το στούντιο της Panik Records με τον Μάριο Ψιμόπουλο, έναν απ´ τους δημιουργούς της επιτυχίας «Τελικά». Ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ αγχωμένος. Λίγο το πρώτο του στούντιο, λίγο η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό … τον έκανε να είναι συγκινημένος και με τρακ παράλληλα. Ο Κ. Αργυρός μπήκε στο στούντιο σαν αερικό! Έπειτα από μία συζήτηση και την καθοδήγησή του, μπήκαν στο στούντιο και άρχισαν την ηχογράφηση του τραγουδιού σαν να γνωρίζονταν από παλιά. Ο ένας στηριζόταν στον άλλον, και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Μια τέλεια αρμονία μεταξύ τους που γέμισε το στούντιο μελωδίες και χαμόγελα!

Αποχωρώντας από το στούντιο, το ραντεβού ανανεώθηκε για το ίδιο βράδυ. Ο Κωνσταντίνος, με τη συνοδεία της μητέρας του, των καλύτερών του φίλων και φυσικά της νεράιδάς του, πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Απόλαυσε το πρόγραμμα και συναντήθηκαν ξανά για την καθιερωμένη στιγμή της τούρτας του Make-A-Wish: το καμαρίνι γέμισε με χαρούμενες φωνές που έλεγαν «Κωνσταντίνε η ευχή σου εκπληρώθηκε», ενώ οι φωτογραφίες τους είχαν φόντο τα αναμνηστικά που έχει στείλει ο οργανισμός στον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκείνος φροντίζει να έχει πάντα στο καμαρίνι του!

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: