Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήSHOWBIZFASHION PHILOSPHY: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας με παρουσιάστρια την Γιώτα...

FASHION PHILOSPHY: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας με παρουσιάστρια την Γιώτα Κουφαλίδου και Ανδρέα Φαλά (Βίντεο-Φώτο)

-

- Advertisement -

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή επίδειξη μόδας με τον τίτλο Fashion Philosphy που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Στροβόλου και παρουσιάστρια την Γιώτα Κουφαλίδου και τον Ανδρέα Φαλά.

Τα μοντέλα με δημιουργίες της Αφροδίτης Χατζηρακλέους και του καταστήματος She Boutique , Complice , Andelo Boutique & Camel αλλά και κοσμήματα από το βραβευμένου οίκου κοσμημάτων NATC Jewels By Natasa Christodoulou περπάτησαν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου Στροβόλου αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους. Να σημειωθεί, ότι λίγο πριν από την επίδειξη σημειώθηκε ενός λεπτού σιγή για την Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Στόχος της Φιλόπτωχος Αδελφότητας Στροβόλου σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου ήταν για να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Στην επίδειξη μόδας έκαναν την εμφάνισή του μοντέλα από τη σχολή της Γιώτας Κουφαλίδου, και της Μύριας Γεροκώστα, Model One. Στην εκδήλωση τίμησαν πολλά γνωστά πρόσωπα της κυπριακής ζωής, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο συνείσφεραν στο όλο εγχείρημα.

Το ζεύγος Ανδρέα και Μικαέλλα Μέσσιου-Παπαχαράλαμπους
Ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαράλαμπους
- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: