Διαδικτυακή εκπομπή -συναυλία για στήριξη του λαού της Ουκρανίας, διοργανώνεται με γνωστά ονόματα του κυπριακού και ελλαδικού πενταγράμμου ενώ παρουσιαστές θα είναι ο Αλεξ Παναγή και η Βασιλική Χατζηαδάμου.

Την προσπάθεια στηρίζουν καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα και Ουκρανία, ανάμεσα τους η Πέγκυ Ζήνα, η Αλέξια, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο Γιώργος Σταματάρης και η Ρουσλάνα. Η συναυλία υπό τον τίτλο “Stand with Ukraine – The Cyprus Edition” και θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Κύπρο, Ελλάδα και Ουκρανία.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου Επιτρόπου του Πολίτη και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και θα προβληθεί στις 27 Μαΐου, στις 19:30, από την πλατφόρμα της Digital TV καθώς και σε άλλα ΜΜΕ (σε μέρες και ώρες που θα καθορίσουν). Όσοι πολίτες επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στους λογαριασμούς της Κυπριακής Κυβέρνησης και του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, που θα αναγράφονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκπομπής θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου και η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας κα Στέλλα Κυριακίδου.