Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε η σύζυγός του Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων, για το στίγμα της πατριαρχίας, στο ζήτημα της μητρότητας, αλλά και την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο, μετά τον γάμο της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τα κλισέ, γύρω από το ζήτημα της δημιουργίας οικογένειας, την προβολή της στα social media. Η καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη», αναφέρθηκε και στο θέμα ότι θυμώνει όταν την ρωτούν εάν θα κάνει παιδιά, αλλά και στο αν θεωρεί τον εαυτό της influencer.

«Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα! Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία “α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά είσαι έγκυος”. Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της ή να μην θέλει και ποτέ. Αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει, το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα. Προσωπικά σαν άνθρωπος δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ακτιβίστρια, ούτε influencer».