Μετά από 15 χρόνια που η υπόθεση της απόλυσής της από το ΡΙΚ βρισκόταν στις αίθουσες του δικαστηρίου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρίνα Φιλιππίδου, δικαιώθηκε.

Η ίδια μίλησε μέσω Sype στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησε εκτός από την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, κα για την απόλυση της από το ΡΙΚ που έγινε πριν από 15 χρόνια!

«Εκδιώχθηκα από το ΡΙΚ το 2007. Πήγαμε δικαστικά και βγήκε η απόφαση υπέρ μου το 2014 και το ΡΙΚ έκανε έφεση, ενώ προ μηνών βγήκε η έφεση που με δικαίωσε. Έκανα πολλά προγράμματα στο ΡΙΚ, με νέα project και την Eurovision. Κάποια στιγμή, έφυγα εν μία νυκτί χωρίς λόγο και δικαιολογία. Ήταν μια απόφαση που φάνηκε ότι ήταν από άλλους λόγους, και όχι λόγω δουλειάς. Αυτό φάνηκε και μέσα από το εφετείο και την απόφασή του, ότι αδίκως μου ακύρωσαν το συμβόλαιο. Είναι περισσότερο ηθική δικαίωση, 15 έτη μετά.

Υπάρχει και πολύ μικρή χρηματική αποζημίωση. Με πόνεσε ο τρόπος που έφυγα τότε από το ΡΙΚ. Χάρηκα πολύ με την απόφαση. Ήταν ξεκάθαρο και οι ίδιοι το ήξεραν. Η απόφαση αφορούσε ένα ή δυο άτομα μέσα στο ΡΙΚ, η οποία πέρασε και υλοποιήθηκε. Τότε, είχαμε κερδίσει την παιδική Junior Eurovision και θα ήμουν και παρουσιάστρια μαζί με νέα projects. Η εξέλιξη και η απόφαση ήταν κεραυνός εν αιθρία… Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια απόφαση για τέτοιου είδους συμβάσεις, άρα ανοίγει και ο δρόμος και για άλλους».