Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός infuencer της Ελλάδας, Αλεξάνδρος Κοψιάλης, ο οποίος με ανάρτησή του απαντά σε όσους τον κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για το κύμα μίσους που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Στο βίντεο το όνομα του φίλου του, διευκρινίζει με έντονο ύφος ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και πρόσθεσε ότι βρίσκεται δίπλα στην 24χρονη αλλά και σε κάθε θύμα. Εξήγησε, ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή τις τελευταίες ημέρες λόγω των απειλών, υπογράμμισε ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με υπόθεση κλοπής χρημάτων στο οποίο εμπλέκεται φιλικό του πρόσωπο ενώ απολογήθηκε που πάτησε like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Μάλιστα, μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του, ανακοινώθηκε η απόσυρσή του από τον διαδικτυακό διαγωνισμό με έπαθλο ένα διαμέρισμα που έκανε giveaway ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, τόνισε ότι θα τοποθετηθεί σύντομα, κάτι το οποίο έγινε με ένα βίντεο στο Instagram, με το οποίο αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα μηνύματα οργής που έλαβε ξεκαθαρίζοντας παράλληλα, ότι είναι με το μέρος της Γεωργίας Μπίκα και κάθε ανθρώπου που έχει υποστεί κακοποίηση.

«Ο λόγος που δεν βγήκα να μιλήσω είναι ότι κάθε φορά που βγήκα να δηλώσω το οτιδήποτε είναι ότι αποπροσανατολιζόταν το ενδιαφέρον από εκεί που πραγματικά υπήρχε ανάγκη, δηλαδή από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη και ασχολιόμασταν με οτιδήποτε δεν είχε σχέση. Με το που έσκασε η υπόθεση με το χυδαίο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά και χυδαία και πρόστυχα μηνύματα, επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος αναφέρθηκε ως βιαστής, κρατάει το παιδί μου στο τελευταίο του ποστ.

Τα μηνύματα που δέχθηκα: «να σου ψοφήσει, καρκίνο σε σένα και την οικογένειά σου, θάψ΄το, θα στο βιάσω, όπου σε πετύχω θα σε περάσω από πάνω με το αυτοκίνητο». Για ποιον λοιπόν λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω;

Βγήκα και είπα λοιπόν πρώτον, τάσσομαι υπέρ της κοπέλα, δεύτερον, είμαι κατά των βιαστών, τρίτον, το συγκεκριμένο άτομο για το οποίο με ρωτάτε, έλειπε ήταν στο Άμπου Ντάμπι. Κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της 24χρονης.

Αφού τον βαφτίσαμε βιαστή ή συγκαλυπτή βιαστών, λες και εμένα με κόφτει ποιος θα σαπίσει στη φυλακή, που εύχομαι να σαπίσει όποιος έβαλε το λιθαράκι του γι αυτό το χυδαίο έγκλημα, πάμε να τον βγάλουμε ρατσιστή και ομοφοβικό. Πως θα το κάνουμε αυτό; Τρέχουμε στα βίντεο του 2017 και 2018, παίρνουμε ένα χιουμοριστικό βίντεο, απομονώνουμε 5 δευτερόλεπτα και τον βαφτίζουμε ρατσιστή και ομοφοβικό. Όσο για τα likes που πάτησα, μέσα σε όλο αυτό το διαδικτυακό bullying που δέχθηκα αυτές τις μέρες, είδα 6 σχόλια που με υποστήριξαν. Γι αυτό και έκανα like. Λάθος μου, αλλά γι αυτό τα πάτησα. Όταν κατάλαβα πόσο λάθος ήταν τα σχόλια, εννοείται τα απέσυρα γιατί δεν με αντιπροσωπεύουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση κλοπής 30.000 ευρώ από γνωστό influencer σε βάρος πασίγνωστου παρουσιαστή της Θεσσαλονίκης, όπου ενέπλαξαν το όνομά του. «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και με έβγαλαν βιαστή, συγκαλυπτή βιαστών, ρατσιστή, ομοφοβικό τι μένει να με βγάλουν; Κλέφτη! Βγαίνει ένα προφίλ και ποστάρει δημόσια ότι το όνομά μου είναι μπλεγμένο σε μια υπόθεση κλοπής 30.000 ευρώ και γράφει μάλιστα, αυθαίρετα ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν έχω ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ το άτομο που με ενέπλεξε να το αποδείξει. Και αν το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα και θα κάνω κωλοτούμπες στον αέρα».

«Αυτό λέγεται bullying, το οποίο υποτίθεται ότι έχει φάει το συγκεκριμένο άτομο και ξέρει πως είναι. Εφόσον εξήγησα ότι δεν είμαι ελέφαντας, το μοναδικό θετικό είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια γραμμή υποστήριξης θυμάτων κατά του cyber bullying. Διότι πολύ απλά, κάποιος ψυχικά πιο αδύναμος, μπορεί να ξεκινήσει πτήση από τον 4ο όροφο και ένα έχουμε θύμα cyber bullying από το τίποτα. Θα ήθελα να μην βιώσει κανείς, αυτό που βίωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, τον πανελλήνιο διασυρμό, να μην κοιμάμαι, να βλέπω μόνιμα εφιάλτες και να είναι μόνιμα το σπίτι σε ένα κλίμα λες και έχουμε κηδεία. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα με το θύμα και όπου μπορώ θα διοχετεύω την ιντερνετική μου δύναμη για να βρίσκονται λύσεις».