Η Κατερίνα Βρανά, σε μία συνέντευξη από καρδιάς, εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο παρότι οι μισοί γιατροί τής το απαγόρευαν. Παράλληλα, η ίδια μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που της άφησε η αναπηρία.

Στο καναπέ της εκπομπής Dot βρέθηκε η stand up comedian Κατερίνα Βρανά και με πολύ ειλικρίνεια αλλά και με χιούμορ μίλησε για τη ζωή της και όσα έχει περάσει μέχρι σήμερα. «Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες. Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη».

Συνεχίζοντας η Κατερίνα Βρανά περιγράφει τα όσα βίωσε με την περιπέτεια υγείας της «Όταν ξύπνησα από το κώμα και δεν μπορούσα να μιλήσω η οικογένειά μου πανηγύρισε» είπε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι οι δικοί της έτσι πίστεψαν ότι θα ξεκουραστεί. Όταν πήγα να πεθάνω έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Η πολιτική ορθότητα είναι ένα εργαλείο για να ανοίξει ένας διάλογος, δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε τη δικιά μου περίπτωση, η σωστή λέξη για την κατάσταση μου είναι “ανάπηρος”. Επειδή όμως ισούται με το σακάτης δεν το λέμε. Η κακιά λέξη είναι το σακάτης. Όταν κάνω αστείο για την αναπηρία μου είναι πολιτικά ορθό γιατί το κάνω εγώ για τον εαυτό μου».

Παράλληλα, η ίδια τονίζει ότι προτίμησε να εμβολιαστεί παρόλο που κάποιοι γιατροί ήταν αντίθετοι με αυτό.

«Προτίμησα να εμβολιαστώ γιατί ο Covid αφήνει κατάλοιπα. Και δεν θέλω άλλα! Πόσα πια! Όλο αυτό το “εμβολιαστές-αντιεμβολιαστές” αφήνει ξεκρέμαστους ανθρώπους σαν κι εμένα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να πάνε πουθενά. Την πληρώνει ο πιο αδύναμος».