Πίσω στα εφηβικά του χρόνια, τον καιρό που ήταν Καλαθοσφαιριστής του Αχιλλέα Καϊμακλίου είναι πλέον ο Κυριάκος Πελεκάνος. Ο γνωστός γυμναστής πήγε πίσω στα παλιά του λημέρια θυμίζοντας στον εαυτό του τις επιτυχίες που είχε ζήσει παλιότερα.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι ο γυμναστής της αντρικής ομάδας αλλά και της ομάδας U18 και U16 των εφήβων αγοριών και κοριτσιών που ασχολούνται με το μπάσκετ. Γνώστης από μικρό παιδί δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη να γυμνάζει τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Σε σημερινή του ανάρτηση, ο Κυριάκος Πελεκάνος νιώθει περήφανος που μπορεί και αυτός να βάλει το δικό του λιθαράκι σε ένα όραμα ζωής…

«Περήφανος που βάζω το δικό μου λιθαράκι στο δημιούργημα αυτό! Το όραμα που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από 2-3 ρομαντικούς Καιμακλιώτες, πλέον παίρνει σάρκα και οστά! Δουλεύουμε σκληρά μαζί, τους τελευταίους 4 μήνες και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν όλους. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη @achilleas_kaimakliou ! Τα καλύτερα έρχονται, φτάνει να αγκαλιάσουν όλοι τους συνεχιστές του Λύρα, του Μιραλλάη, του Κοζάκη , των Ασσίκαληδων, των αδελφών Κυριάκου και πολλών άλλων που στάθηκαν τυχεροί να φορέσουν την τιμημένη φανέλα του ΑΧΙΛΛΕΑ μας!».