Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή παραχώρησε χθες η Κύπρια ερμηνεύτρια Ήβη Αδάμου για την οποία μίλησε για τις φοβίες της, το παιδί της, την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα, αλλά και τον άντρα της ζωής της, Μιχάλη Κουϊνέλη. Η συμπατριώτισσα μας παρόλο το νεαρό της ηλικίας της είναι μια κοπέλα που ξέρει τι θέλει από την ζωή της έχοντας κατά νου πάντοτε την οικογένεια της.

Καλεσμένη στην εκπομπή ««The 2night Show»  με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ήβη ανέφερε την πρώτη ημέρα της κόρης της, στο παιδικό σταθμό και την συγκίνηση που ένοιωσε ως μητέρα αφήνοντας παράλληλα πίσω την ανησυχία της.

 «Προφανώς και συγκινήθηκα όταν είδα την κόρη μου να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά ένιωθα και ανήσυχη λίγες μέρες πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν ακριβώς, τη στιγμή που την άφησα έξω, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που με έτρωγε όλες αυτές τις μέρες… Ότι θα την αφήσω και θα φύγω, ενώ εκείνη θα είναι σε ένα πολύ νέο περιβάλλον για την ίδια αλλά και εμένα. Μόλις την άφησα μόνη της έξω από τον παιδικό σταθμό, απλά έφυγε, παιδιά μπήκε μέσα κυρία και δεν την ένοιαζε τίποτα και κανένας. Λέω εντάξει, το ζω μόνη μου».

Απόλυτα φυσιολογικές είναι και οι αλλαγές στην ζωή της ερμηνεύτριας με το ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η ίδια διευκρινίζει ότι απέκτησε φοβίες με το αεροπλάνο όταν δηλαδή φεύγει από την οικογένεια της για να ταξιδέψει σε έναν προορισμό.

«Ο Μιχάλης είναι ένας άνδρας με πάρα πολύ ποιότητα, πυγμή, είναι προστατευτικός, είναι όπως πρέπει».

 «Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και αν πάθω κάτι, αν συμβεί κάτι; Τέτοια σκέφτομαι. Όταν γίνεσαι πατέρας ή μητέρα, είναι τόσες οι ευθύνες και προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μη λείψεις στο παιδί σου. Οπότε μάλλον γι΄αυτό μας βγαίνει αυτή η ανάγκη να προσέχουμε πιο πολύ».


Αυτό όμως που την άλλαξε οριστικά τη ζωή της ήταν όταν γνώρισε τον αγαπημένο της σύζυγό Μιχάλη Κουϊνέλη ο οποίος όπως δηλώνει είναι ένας άντρας που είναι προστατευτικός και είναι όπως πρέπει.«Με τον Μιχάλη κάναμε μαζί μια περιοδεία το 2010 τότε που είχαμε βγάλει μαζί το“Σαν έρθει η μέρα”. Εκεί είχαν βρεθεί με τον πατέρα μου, ήμασταν περιοδεία μαζί, ήταν σαν φίλοι. Ο Μιχάλης είναι ένας άνδρας με πάρα πολύ ποιότητα, πυγμή, είναι προστατευτικός, είναι όπως πρέπει».

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει τη γνωριμία του συντρόφου της, με τους γονείς της που συνέβη χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, και από τότε απέκτησαν φιλικές σχέσεις.

«Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου»

«Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στην ζωή μου και για όλους αυτούς τους λόγους που είπαμε και κάθε μέρα ανακαλύπτω ακόμα πιο πολλούς. Έχει ποιότητα, που δεν το βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας, έχει πυγμή, κρατά τον λόγο του κι είναι προστατευτικός. Είναι για εμένα, όπως πρέπει».

Η ίδια μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψουν την Αθήνα και να μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

«Όταν ο Μιχάλης μου είπε αυτό το πράγμα, άρχισα να το σκέφτομαι μέσα μου και να το δουλεύω. Όταν έχεις και ένα παιδί λές: Μήπως τελικά είναι καλύτερα εκεί; Όταν υπάρχει ένα παιδί και ως γονιός πια, σκέφτεσαι ξανά από την αρχή τα βάζεις πάλι κάτω και λες ότι είναι καλύτερο να συμβεί για το παιδί μου. Ήθελε μια σωστή διαχείριση όλο αυτό και από τους δύο και νομίζω ότι την είχαμε, συντονιστήκαμε απόλυτα σε αυτό το πράγμα και θέλω να πω ότι την Αλεξανδρούπολη εγώ την λατρεύω. Θεωρώ ότι κάναμε μια αρκετά καλή κίνηση».