Οι αθλητές που έκαναν περήφανη την Κύπρο με την παρουσία τους, στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, βραβεύτηκαν σήμερα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΕΙΔΙΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ

Ο πρόεδρος υποδέχτηκε τους αθλητές με ιδιαίτερα αισθήματα χαρά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ειδικά προς τιμή των αθλητών της Κύπρου.

«Την απόδοση από μέρους της Πολιτείας της οφειλόμενης τιμής και επαίνου στην καθεμία και τον καθένα από εσάς, ως έμπρακτη αναγνώριση της επάξιας εκπροσώπησης της Κύπρου. Τα δύο ολυμπιακά μετάλλια, οι διακρίσεις, οι τιμητικές θέσεις, ως επίσης η συμμετοχή και μόνο στην κορυφαία αθλητική αυτή διοργάνωση που σας κατατάσσει στην παγκόσμια ελίτ των αγωνισμάτων σας, έδωσαν το δικαίωμα η δική σας επιτυχία να θεωρείται ταυτόχρονα και επιτυχία της πατρίδας μας. Πρωτίστως, όμως, είμαστε περήφανοι αφού πέραν τον επιδόσεων ξεχωρίσατε για το παραδειγματικό ήθος που επιδείξατε σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο».

Πρώτιστο μέλημά μας παραμένει η διαμόρφωση ενός αθλητικού γίγνεσθαι που θα συνάδει με τις σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις και θα δίδει σε εσάς αλλά και τους προπονητές σας τις δυνατότητες να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις ικανότητές σας».

Τα βραβεία που δόθηκαν στους αθλητές μας