Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο και γι’ αυτό άλλωστε κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Η Γη της Ελιάς» αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές μέχρι σήμερα. Από την άλλη, η μητέρα της, γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια θεωρεί ότι η κόρη της δεν έχει ακολουθήσει τα βήματα της.

Περήφανη για την κόρη της, Αφροδίτη νιώθει η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια και αυτό είναι φυσιολογικό αφού η ανερχόμενη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από την πρώτη της κιόλας εμφάνισή στο τηλεοπτικό κοινό. Η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη,  μίλησε για την Αφροδίτη αποκαλύπτοντας δεν είναι η κλασική μητέρα και ότι θεωρεί καρμικό ότι η κόρη της ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από το Μega όπως άλλωστε και η ίδια.

 «Η Αφροδίτη δεν ακολουθεί τα βήματά μου. Έθεσε βέτο μικρή ότι θα γίνει μουσικός. Το ότι ξεκινήσαμε και οι δύο από το MEGA το βρίσκω καρμικό, μου άρεσε. Μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή να παίξουμε μαζί. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μετά από ώριμη σκέψη και κουβέντα. Η Αφροδίτη δεν με έχει ανάγκη, δεν είμαι η κλασσική μάνα, δεν έχω αυτά τα άγχη της μαμάς ή εκείνης που θέλει να επιβληθεί στο παιδί της».

Σε σχετική ερώτησή για το θέμα του γάμου η γνωστή ηθοποιός απάντησε ότι δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο κάποτε να ξαναπαντρευτεί.

 «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο γιατί δεν  υπάρχει ανάγκη. Άλλωστε είμαι πιο παντρεμένη από ποτέ».