Πράξη έκανε την επιθυμία της 9χρονης Ευαγγελίας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός η οποία ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά. Η επιθυμία της μικρής έγινε πράξη μέσω της οργάνωσης «Κάνε μια Ευχή» η οποία τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Γνωστός είναι ο δημοφιλής καλλιτέχνης  για τα αλτρουιστικά του συναισθήματα και αυτή την φορά φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε την ευχή της εννιάχρονης Ευαγγελία κάνοντας της, μια μεγάλη έκπληξη. Οι δύο τους είχαν «συναντηθεί» αρκετές φορές μέσω βιντεοκλήσεων πριν την ημέρα της ευχής. Σε αυτές τις συναντήσεις οι δύο τους έπαιζαν παιχνίδια ερωτήσεων και ο τραγουδιστής της απαντούσε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός,  έκανε έκπληξη στην Ευαγγελία με ένα βίντεο μόνο για εκείνη και με τη σειρά της ανταπέδωσε τραγουδώντας μπροστά στην κάμερα. Μια από τις βιντεοκλήσεις όμως δεν πραγματοποιήθηκε γιατί  η Ευαγγελία βρισκόταν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και εκεί ήταν που αφιέρωσε σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα νοσοκομεία το τραγούδι του Κωνσταντίνου «Παιδί Γενναίο».

Τελικά η συνάντησή τους έγινε στα «Mad Video Music Awards» και εκεί η Ευαγγελία τραγούδησε και χόρεψε με την ψυχή της και ο δημοφιλής τραγουδιστής, της αφιέρωσε και ένα από τα βραβεία του. Τότε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο από την συνάντηση τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Κάνε μια ευχή» δείχνοντας παράλληλα την Ευαγγελία με συγκινητικά λόγια.

«Αυτό το υπέροχο , γλυκό , εξωστρεφές, κοινωνικό και τόσο ταλαντούχο πλάσμα είναι η Ευαγγελία».Έπειτα από μια περιπέτεια υγείας και ενώ πάλεψε σαν γνήσια ηρωίδα, έγινε καλά! Τα μηνύματα που στέλνει, καθώς και ο τρόπος που σκέφτεται είναι άξια σεβασμού! Η μικρή πριγκίπισσα χόρεψε το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχω δει στη ζωή μου! Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο, είπε στους ανθρώπους του Make A Wish ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της … & για εμένα ήταν απ´ τις πιο σημαντικές στιγμές στην πορεία μου …Ενημερώσου στο www.makeawish.gr και στήριξε το τόσο σπουδαίο έργο του οργανισμού!”#MakeAWish #Greece @makeawish.greece».