Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο 63χρονος ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη, που μετρούν 12 χρόνια κοινής πορείας, από χτες κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους που ήρθε για να τους αλλάξει τη ζωή.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram δυο φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την σύζυγό του, τον γιατρό τους και τη μαία. Νωρίτερα, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» ότι εδώ και τριάντα χρόνια υποδύονταν τον πατέρα μόνο μέσα από τους ρόλους του και τώρα θα γίνει πραγματικότητα.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη πατέρας. Ελπίζω τώρα, στην πραγματικότητα, τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά γιατί στους ρόλους τα πήγα εξαιρετικά καλά σε αυτό το θέμα. Γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του. Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε, χαρούμενοι είμαστε. Δεν έχω άγχος, αλλά μια μικρή αμηχανία, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως προετοιμασμένος γι’ αυτό το ρόλο. Γεννήθηκε 2.940!».