Την 16η θέση στον προκριματικό της δισκοβολίας, κατέλαβε σήμερα το πρωϊ ο Κύπριος αθλητής της Δισκοβολίας ο Απόστολος Παρέλλης, στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο κορυφαίος Κύπριος δισκοβόλος το πάλεψε όσο μπορούσε χωρίς ωστόσο να φτάσει στο στόχο του.

«Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκυο 2021, 16η Θέση. 5 χρόνια μετά το Ρίο! Μια δύσκολη χρονιά τελείωσε, μια χρονιά που δεν με αφήνει απογοητευμένος από την προσπάθεια αλλά από το αποτέλεσμα. Ο στόχος ήταν ο τελικός και εγώ σήμερα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και δυστυχώς δεν τα κατάφερα.Αυτή όμως η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα, ο τραυματισμός μου τον Φλεβάρη με άφησε εκτός προπόνησης για δυο μήνες, δεν τα παράτησα όμως συνέχισα να προσπαθώ για το καλύτερο κάθε μέρα.  Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έκανα καθημερινά προπόνηση και θεραπείες στο savvaspanavoglou , τον οποίο και ευχαριστώ για όλα, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα έφτανα ως εδώ σήμερα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά όλους για τα τόσα πολλά θετικά μηνύματα όλες αυτές τις μέρες γιατί αυτά με κράτησαν και μου δίνουν μεγάλη δύναμη να επιστρέψω του χρόνου ακόμα πιο δυνατός θέτοντας τους νέους αγωνιστικούς στόχους! Επίσης, σε όλο αυτό το δύσκολο δρόμο δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω, την γυναίκα μου, την οικογένεια μου αλλά και τους προπονητές μου stathelakos και Κυριάκο Βασιλειάδη για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα! Τα τελευταία χρόνια δηλώνω ΠΑΡΟΝ σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, 3 Ολυμπιάδες, παγκόσμια πρωταθλήματα και έχω μάθει να παλεύω κι να μην τα παρατάω, να πέφτω και να ξανά σηκώνομαι. Έτσι θα κάνω και τώρα!

Να ξέρετε ότι ο πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολος δρόμος ειδικά για μας που κάνουμε ατομικό άθλημα και εγώ λοιπόν θα ξεκουραστώ και θα επιστρέψω πιο έτοιμος και αποφασισμένος να παλέψω για την επομένη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ…Για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια».