Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η οικογένεια του, οι φίλοι, θαυμαστές και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο. Ο «πρίγκιπας« του ελληνικού πενταγράμμου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 80 χρόνων, σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του..

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θερμή παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!», ανέφερε από χθες σε ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε  τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο κατά την άφιξη της Μαρίας Βοσκοπούλου στο Α’ Νεκροταφείο, ακούγονται τα τραγούδια των θαυμαστών του που θέλησαν να τον τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο και για όλα όσα πρόσφερε στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η στιγμή συγκινητική πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος «σφράγισε» με τις επιτυχίες του και τις ερμηνείες του μία ολόκληρη εποχή του ελληνικού πενταγράμμου.