Το δικό της μήνυμα στέλνει η Μαρία Μάρκου όπου νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο της Γερμανίας, περιμένοντας να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της θεραπείας της. Σε ανάρτησή της, η Μαρία Μάρκου εκφράζει την χαρά της για το μικρό Σταύρο, αποχαιρετώντας παράλληλα την 25χρονη Νικολέτα Χρυσάνθου.

«Μπράβο λεβέντη μου…Όλοι όσοι περάσαμε η θα περάσουμε αυτή την διαδικασία της μεταμόσχευσης μόλις μάθαμε τα ευχάριστα νέα για τον Σταύρο κλάψαμε από συγκίνηση, όπως και πολλοί άλλοι. Σταύρο μου την Δευτέρα που θα πάω και εγώ να ξεκινήσω χημειοθεραπεία και μετά να κάνω μεταμόσχευση θα σε έχω στο μυαλό μου ποσό δυνατός είσαι και ότι εσύ που είσαι 11χρόνων έβαλες τα δυνατά σου και βγήκες νικητής και θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ το ίδιο».

Σε μια άλλη ανάρτηση της, η Μαρία Μάρκου με την δύναμη ψυχής που την χαρακτηρίζει αποχαιρετά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την 25χρονη Νικολέτα Χρυσάνθου.

«Αγάπη μού, Νικολέτα Χρυσάνθου…Έδωσες μια τεράστια μάχη με όλη σου την δύναμη και θέληση, δεν τα παράτησες ούτε λεπτό,στις συνομιλίες μας πάντα μου έδινες δύναμη μου έλεγες να έχω πίστη και ότι θα τα πούμε όταν όλα τελειώσουν.Διάλεξα αυτή την φωτογραφία γιατί έτσι σε θυμάμαι με την μαμά σου Ξένια Ανδρέου, πάντα δίπλα σου, αυτό πάει να πει ΜΑΝΑ.Ότι και να σου έλεγα η απάντηση είναι να μεν αφήνεις να σε ρίξει τίποτε.Στην τελευταία μας συνομιλίας μου είπες είσαι καλά και περιμένεις να σου πουν κάτι νεότερο, με ρώτησες για μένα και με συμβούλεψες να είμαι δυνατή, σου είπα τα νέα μου και ότι πέρασε η κόρη μου στο πανεπιστήμιο Κύπρου και κατά χάρηκες…Τέλος μου έδωσες την ευχή σου να πάνε όλα καλά για την Δευτέρα 19/7 που θα πάω πίσω στο νοσοκομείο και να ξεκινήσω διαδικασία για την μεταμόσχευση μου.Σήμερα μια μέρα πριν να πάω στο νοσοκομείο έμαθα ότι έφυγες για πάντα, θα κάνω ότι με συμβούλεψες θα βάλω τα δυνατά μου παρόλο που η θλίψη μου για τον χαμό σου είναι μεγάλη…Καλό παράδεισο ψυχή μου».