Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο μικρός Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με τους γονείς τους. Ο Λάμπρος Καλλένος πήγε στην τελευταία εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και εκεί γνώρισε από κοντά την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αναμφισβήτητα, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αυτή που χάρηκε περισσότερο από την γνωριμία της με τον μικρό Λάμπρο, η οποία βρέθηκε στην Κύπρο για να συμμετέχει στην τελευταία εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη η οποία πραγματοποιήθηκε χθες ζωντανά από το Αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Ο Λούης Πατσαλίδης ετοίμασε ένα εντυπωσιακό φινάλε για να κλείσει την τηλεοπτική σεζόν που δεν μπορούσε να λείπει από αυτήν, ο μικρός Λάμπρος ο οποίος είδε παλιούς και αγαπημένους φίλους όπως τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και πολλά όλους.

Στην εκπομπή συμμετείχαν πολλά γνωστά πρόσωπα της κυπριακής επικαιρότητας αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία τραγούδησε και χόρεψε επί σκηνής. Καλεσμένοι της εκπομπής, επίσης ήταν και η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης που διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους και το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες τους.