Στην Ιαπωνία βρίσκεται η πρωταθλήτρια της ποδηλασίας, Άντρια Χριστοφόρου, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η νεαρή ποδηλάτρια αναχώρησε την Τρίτη 13 Ιουλίου και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας ενημέρωσε σχετικά με την αναχώρησή της στέλνοντας τις ευχές όλων των ποδηλατών/ριων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Η πρωταθλήτρια μας Άντρια Χριστοφόρου ταξιδεύει αύριο Τρίτη για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Την Άντρη συνοδεύουν οι ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και όλων των ποδηλατών/τριών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να τιμήσει την ποδηλασία και την πατρίδα μας. Σε ευχαριστούμε Άντρη γιατί μας κάνεις να ονειρευόμαστε μαζί σου για μια δυναμική παρουσία της ποδηλασίας της Κύπρου μας στη διεθνή ποδηλατική σκηνή. Οι ευχές μας συνοδεύουν επίσης και τους Μάριο Αθανασιάδη και Μιχάλη Χ¨Ιωάννου που θα είναι μαζί με την Άντρη στη δύσκολη της προσπάθεια.

Σχετική ανακοίνωση όμως για την αναχώρηση της αθλήτριας εξέδωσε και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κόρνου, αφού η Άντρια Χριστοφόρου είναι γέννημα θρέμμα του χωριού Κόρνου για την οποία οι συγχωριανοί της έχουν μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο της..

«Η Άντρια Χριστοφόρου, γέννημα θρέμμα του Κόρνου αναχωρεί για το Τόκιο όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της ποδηλασίας. Η κοινότητα Κόρνου νιώθει, για δεύτερη φορά, περηφάνια και η σκέψη όλων μας θα είναι μαζί της, σε κάθε στροφή του δρόμου, σε κάθε ανηφόρα και κατηφόρα. Κάθε πετάλια της και πετάλια μας»