Τα γενέθλια της θα γιορτάσει αύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου, η Γιώτα Παπαδόπουλου αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες φορές. Η σύζυγός του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους από σήμερα ώστε να συμβάλουν με μια τεράστια αγκαλιά.

Σε ανάρτησή της, η Γιώτα Παπαδόπουλου ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να συμβάλουν στο έρανο του Telethon «Χάρισε μου ένα χαμόγελο».

«Όλοι μαζί φτιάχνουμε μια τεράστια αγκαλιά αγάπης!

Φίλες και φίλοι μου,

Με την ευκαιρία των γενεθλίων μου, θα ήθελα να ενώσω τη θέληση και τη δύναμή μου με όλους εσάς για να συμβάλουμε όλοι μαζί στο έρανο του TELEETHON «Χάρισε μου ένα χαμόγελο». Με αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι συμμετέχω στον έρανο e-Donate «Χάρισέ μου ένα χαμόγελο» του TELETHON που στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού θεσμού. Η κάθε μικρή ή μεγάλη βοήθεια δημιουργεί και ενισχύει την έμπρακτη βοήθεια για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Και είναι μεγάλη η χαρά όταν βλέπουμε να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής αυτών των συνανθρώπων μας, χάρη στη δική μας βοήθεια και αγάπη. Είναι ωραίο να μπορούμε να χαρίζουμε χαμόγελα ελπίδας».