Σήμερα θα γίνει η βάπτιση του μονάκριβου γιου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Παναγιώτης-Αντώνιος. Η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτμο σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ οι κόρες της γνωστής παρουσιάστριας θα συναντηθούν μετά από δύο χρόνια.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών. Το όνομα του νεοφώτιστου θα είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Αξιοσημείωτο, είναι ότι το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους, αντί για δώρο κάνουν δωρεά στο όνομα του μικρούλη για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Νονοί του μικρούλη θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα. Ο μικρός γιός της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος θα είναι επίσης νονός του αδελφού του.

Το ζευγάρι έστειλε επιστολή προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού
“.

Ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός θα κάνει την ημέρα της οικογένειας χαρούμενη. Μετά από δύο χρόνια η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου θα βρεθούν καθώς η πρώτη εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ μετά τις σπουδές της ενώ ούτε τα μέτρα για την πανδημία ευνόησαν το περασμένο διάστημα τα ταξίδια. Οι δύο αδελφές όμως ανταμώθηκαν και πάλι με αφορμή τη βάπτιση του αδελφού τους. Στιγμιότυπο ανέβηκε από την Αλεξάνδρα στο Instagram με την ίδια να σημειώνει στη φωτογραφία που κρατούσε στην αγκαλιά της την αδερφή της: «Δύο χρόνια μετά».