Για πρώτη φορά, οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου του Louis Vuitton, στη Σεούλ, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην πασαρέλα.

Ο Virgil Abloh παρουσίασε τη συλλογή του Louis Vuitton Men’s Fall / Winter 2021 σε έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που ονομάζεται Art Bunker B39 στο Bucheon, λίγο έξω από τη Σεούλ.Οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου, με την νέα συλλογή τους, η οποία  διερευνά τις ασυνείδητες προκαταλήψεις που υπάρχουν στη ψυχή μας από τους αρχαϊκούς κανόνες της κοινωνίας.

Στην πασαρέλα πρωταγωνίστησαν γνωστά ονόματα όπως Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook σε  σκηνοθεσία του Jeon Go-woon, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με τα τελευταία σχέδια της ετικέτας. Η εντυπωσιακή συλλογή διαθέτει 34 νέες εμφανίσεις, τις οποίες το συγκρότημα BTS παρουσίασε με μοναδικό τρόπο. Στα standouts περιλαμβάνονται RM σε ένα πράσινο ριγέ πουκάμισο και γραβάτα κάτω από ένα μακρύ μποξ ριγέ παλτό μικρά αεροπλάνα για κουμπιά. Ο Suga εμφανίστηκε φορώντας μια πιο μοντέρνα έκδοση του παλτού του RM με μια λευκή και πράσινη τσάντα με τη φράση, «στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, ενώ ο  J-Hope έλαμψε με ένα γκριζωπό μπλε κοστούμι καλυμμένο με ένα έντονο μοτίβο μαζί με γραφικά των αιγυπτιακών πυραμίδων.