Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ...

ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΔΑΛΙ (βίντεο)

-

- Advertisement -

Την δυσαρέσκεια της εκφράζει κάτοικος του Πέρα Χωριό στο Δάλι για την νέα φωτιά που σημειώθηκε το μεσημέρι στο χωριό της δημοσιεύοντας και το σχετικό βίντεο. Όπως επισημαίνει η Μαρία Εξαδάκτυλου σε ανάρτησή της, είχε καλέσει τηλεφωνικώς τον κοινοτάρχη ότι πλησίον της οικίας της υπήρχαν ξερά χόρτα, εντούτοις όμως δεν έγινε τίποτε για αυτό.

«Πυρκαγιά στο Πέρα Χωριό-Δαλι τώρα. Έχεις καλέσει τον κοινοτάρχη πριν δύο μέρες να τον ενημερώσεις ότι το χωράφι πλησίον της κατοικίας σου πρέπει να καθαριστεί από τα ξερά χόρτα κι εκείνος σου απαντά αδιάφορα ότι αποστέλλονται επιστολές και επισημαίνεις ότι το κοινοτικό συμβούλιο Πέρα Χωριού, εκτός από την επιβολή και είσπραξη φόρων οφείλει να μεριμνάει για την προστασία κι ασφάλεια των πολιτών του και εκείνος φωνάζει σαν υστερικός στο τηλέφωνο ότι ξέρει τα καθήκοντά του και στο κλείνει στα μούτρα..!!! …(ξέροντας ότι ικανοποιεί αιτήματα άλλων) Συμπεριφορά αξιωματούχου… Και μόλις πριν λίγο ξεσπά πυρκαγιά στη κοίτη του ποταμού Πέρα Χωρίου/Δαλι λίγα μετρά από το σπίτι σου..κοντά άνθρωποι, κατοικίες..να μη λείψει κανένας.. Κι αναρωτιέμαι…πρέπει να κινδυνέψουν ζωές για να κάνουν κάτι οι αρμόδιοι σ’ αυτό τον τόπο!».

Να σημειωθεί η φωτιά ξέσπασε σε άγρια βλάστηση και δέντρα σε κοίτη ποταμού στο χωριό Νήσου και για την κατάσβεση έσπευσαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα ενώ στην περιοχή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: