Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: TO NYΦΙΚΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ...

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: TO NYΦΙΚΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

-

- Advertisement -

Εντυπωσιακή και λαμπερή ήταν την ημέρα του γάμου της, η Κρίστη Παπαδόπουλου, ενώ συγκινημένη και πολύ χαρούμενη ένοιωσε ότι είχε δίπλα της φύλακες –άγγελους όπως τους αποκαλεί που την βοήθησαν  να υλοποιήσει αυτό που ονειρεύονταν, καταφέρνοντας να κάνουν τη συγκεκριμένη ημέρα από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής της.

Γνωστό είναι ότι η πολυτάλαντη η Κρίστη Παπαδόπουλου το τελευταίο διάστημα έδειξε και μια  δημιουργική πλευρά του εαυτού της που δεν γνωρίζαμε κατασκευάζοντας τσάντες με την επωνυμία  Κ.Lou by Kristie Papadopoulou. Τσάντα την οποία κρατούσε και η μητέρα της, Έλενα Παπαδόπουλου και συμβολίζει αυτό που πάντοτε ήθελε η Κρίστη, να μπορεί να έχει δύο φτερά για να βλέπει όλα τα μέρη του κόσμου.

Για άλλη μια φορά όμως η Κρίστη μας εξέπληξε αφού το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της, το δημιούργησε η ίδια με πάθος και μεράκι. Το υπέροχο νυφικό της με την τεράστια ουρά έδενε αρμονικά και  απόλυτα στο χώρο που έστησε με πολύ όρεξη το  One Fine Day Events και η Αγγέλα Σταυρινού με την ομάδα της, για την οποία η ηθοποιός μιλά για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Η πίσω άποψη του νυφικού

Ο κάθε ένας ξεχωριστά όμως συνέβαλε για να στηθεί ο γάμος της δίπλα στον αγαπημένο της, Μιχάλη.  Από το φαγητό που πρόσφερε στους καλεσμένους ο Μάριος Μαλέκκος αλλά και την εξυπηρέτηση του Party City, από το Dj Savvas Kentis που κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους αλλά και ο Illuminare του Creative Productions ενώ με την βοήθεια των Light Equipment: Coneq δημιούργησαν μια ατμοσφαιρική βράδια με πολύ χορό και κέφι.

Ο υπέροχος στολισμός των λουλουδιών από Luciana Weddings & Events  δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Η νύφη φορώντας το νυφικό της έλαμπε ενώ το μακιγιάζ που επιμελήθηκε για την συγκεκριμένη ημέρα η Iωάννα Μαρινέλλη  και η κόμμωση από τον καλό της φίλο, Γιώργο Ιωαννίδη, του Nano lab, υλοποίησαν αυτά που ήθελε η νύφη.

Το δεντράκι το οποίο προσφέρθηκε στους καλεσμένους δημιούργησε ο παραγωγός Χρήστος Γεωργιάδης
Οι βέρες ήταν του Γρηγόρη Τούρβα
- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: