Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSPRAY FOR CYPRUS: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ...

PRAY FOR CYPRUS: ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ

-

- Advertisement -

Πίσω από μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα βρίσκεται και ένα άτομο, που απαθανάτισε την στιγμή. Συλλέξαμε, ορισμένες από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες και βρήκαμε τους πρωταγωνιστές των εν λόγω φωτογραφιών.

Η πρώτη φωτογραφία είναι βγαλμένη από την Άντρεα Αναστασίου, λίγο πριν την εκκένωση του χωριού Ορά, όταν η πυρκαγιά εισήλθε βίαια στην κοινότητα και βρισκόταν ήδη στο κέντρο κατακαίοντας σπίτια και περιουσίες. Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποιος την απαθανάτισε.

Άντρεα Αναστασίου

Η δεύτερη φωτογραφία είναι του Χρίστου Ζουμίδη και είναι ακριβώς έξω από το χωριό Οδού, στο κάτω μέρος της πυρκαγιάς που οι πυροσβέστες επιχειρήσουν να σταματήσουν τη φωτιά ώστε να μην μπει στο χωριό.

Χρήστος Ζουμίδης

Η τρίτη φωτογραφία είναι παρμένη από το Τζόνι Κυριακού, μόλις ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στο χωριό Αρακαπας και ο φωτογράφος βρίσκονταν στο Καλό Χωριό.

Τζόνι Κυριακού

Η τέταρτη φωτογραφία είναι από την παραλία του Μακένζι, όπου ο ήλιος χάθηκε από το ουρανό μέσα στους καπνούς και την αποτύπωσε με το δικό της τρόπο, η Ντανιέλα Βασιλείου.

Ντανιέλα Βασιλείου

Οι φωτογραφίες της πυρκαγιάς είναι αμέτρητες και συγκλονιστικές, είναι αυτές που κρύβουν και δείχνουν την οικολογική καταστροφή και την απελπισία των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους, από ένα ατόπημα κάποιου ανεύθυνου συμπολίτη τους. Αυτές οι φωτογραφίες θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας και θα θυμόμαστε για πάντα όταν περπατάμε στην καμένη γη.

ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Από τη σελίδα του Ερυθρού Σταυρού
- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...