Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ

-

- Advertisement -

Τα δεκαοκτώ της χρόνια, έκλεισε χθες η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα και η ίδια θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η κόρη της, η οποία ήρθε στην ζωή της και άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

Όπως είναι γνωστό η Βάνα Μπάρμπα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα κοινά και πολλές φορές εκφράζει την γνώμη της για όσα θεωρεί ότι είναι μεπτό κατά την άποψη της. Όμως, αυτό που την κάνει να τα ξεχνά όλα είναι η κόρη της, Φαίδρα στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

 «Σαν σήμερα γεννήθηκες, πριν από 18 χρόνια…  Με ρώτησες όταν λίγο μεγάλωσες “ποιο είναι για σένα το πιο σπουδαίο κατόρθωμα στη ζωή μαμά” σου απάντησα “Η ΑΓΑΠΗ” και  συνέχισες “μα πως ξέρει κάποιος αν μπορεί ν’ αγαπά;” Δεν απάντησα… δεν ήξερα τι να πω. Όμως σήμερα θα σου πω πως έμαθα να αγαπάω μέσα από σένα. Από την πρώτη μας μάτια, από το άγγιγμα μας, η αγάπη διώχνει τον φόβο. Γι’ αυτό είναι σημαντική. Χρόνια σου πολλά κόρη μου, πάντα θα είμαι εκεί να πιάνουμε το χέρι ή μια της άλλης και να λέμε “Για πάντα μαζί”».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...