Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: TO NEO METΡΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SAFE PASS ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: TO NEO METΡΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SAFE PASS ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

-

- Advertisement -

Την εισήγηση όπως επαναφερθεί το SafePass σε ανοικτούς εξωτερικούς χώρους συνωστισμού θα φέρει ενώπιον του Προέδρου ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Στην σημερινή σύσκεψη υπό την παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη και του νέου υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, την Παρασκευή θα συζητήσουν την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας larnakaonline, στη σύσκεψη με τη ΣΕΕ υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Υγείας μεταβαίνει με εισήγηση για επαναφορά του SafePass στους ανοικτούς χώρους συγχρωτισμού (π.χ. χώροι εστίασης, νυχτερινά κέντρα, clubs, κτλ) με τις ίδιες προϋποθέσεις που ισχύουν για τους εσωτερικούς χώρους, δηλαδή πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid ή PCR 72 ωρών ή πιστοποιητικό ανάρρωσης από COVID. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόθεση της Κυβέρνησης δεν είναι να επαναφέρει αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που να οδηγήσουν ξανά σε κλείσιμο της οικονομίας, αλλά μέσα από στοχευμένες ενέργειες, να διασφαλίσει ότι η κοινωνικοποίηση των πολιτών θα γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...