Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΟΙ «243 ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΟΙ «243 ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

-

- Advertisement -

Το ρόλο του συγγραφέα παίρνει αυτή την φορά ο εκλεκτός συνάδελφος του ΡΙΚ, Γιάννης Νικολάου, ο οποίος θα παρουσιάσει την  Πέμπτη 1η Ιουλίου στις 19:30 στο ΡΙΚ, το νέο του βιβλίο με τον τίτλο «243 ατελείωτες ώρες».

Πρόκειται για πόνημα άκρως επίκαιρο, το οποίο πραγματεύεται τα βιώματα της καραντίνας και τη συνεπακόλουθη μοναξιά. Με μηνύματα που αγγίζουν τον αναγνώστη και ανατρέπουν πολλά από αυτά που θεωρούσαμε ως δεδομένα. Μηνύματα που θέλουν να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους για τους γύρω μας, για την κοινωνία γενικότερα. Μηνύματα που θέλουν να μας παροτρύνουν να καταρτίσουμε κλίμακα αξιών στη ζωή μας, η οποία να ιεραρχεί το καλό και αγαθό στις προτεραιότητες των επιλογών και των πράξεών μας.

Με το νέο του βιβλίο ο Γιάννης Νικολάου υποβάλλει πως κανένας άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να μένει μόνος του, κάτι που καθίσταται ιδιαίτερα επίπονο και βασανιστικό στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε λόγω της πανδημίας, η οποία μας έχει στερήσει την κοινωνικότητα, μας έχει στερήσει το πολυτιμότερο «μαζί», την κοινωνική συνύπαρξη, με την οποία ο άνθρωπος είναι πλασμένος να πορεύεται και να προοδεύει.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηλία Επιφανίου» σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: