Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSMAΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ...

MAΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

-

- Advertisement -

Με θετικότητα και αισιοδοξία ο μικρός Παναγιώτης, ο οποίος πριν λίγο διάστημα νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ, αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή βλέποντας την, με διαφορετικό μάτι. Η περιπέτεια της υγείας του βαίνει προς το τέλος και η μητέρα του, φύλακας άγγελος που στάθηκε δίπλα του είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτό.

Όπως μας δήλωσε η Μαρία Θρασυβούλου ο μικρός Παναγιώτης έχει αποθεραπευτεί και έχει αφαιρέσει πλέον την τραχειοτομή ενώ η θεραπεία του βαίνει προς το τέλος της. Ο μικρός Παναγιώτης θα επανέλθει στην κανονικότητα για να χαρεί και να παίξει όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Να θυμίσουμε, ότι ο 7χρονος Παναγιώτης πριν λίγο διάστημα είχε νοσηλευτεί για τρεις μήνες σε νοσοκομείο του Ισραήλ ενώ προηγουμένως είχε παραμείνει για κάποιο διάστημα στην εντατική του Μακαρίου Νοσοκομείου.

Η μητέρα του, Μαρία Θρασυβούλου η οποία στάθηκε στο πλευρό του ως φύλακας –άγγελος καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας του δημοσίευσε σήμερα μια συγκινητική ανάρτηση εκφράζοντας την μεγάλη χαρά που νιώθει που ο μικρός Παναγιώτης βρήκε νικητής από όλη αυτή την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

 «ΝΙΚΗΤΗΣ!!

Ήθελα τόσα πολλά να πω για σήμερα, όμως τελικά δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Μπράβο μας!! Και, ναι, παιδί μου, ήρθε η στιγμή που ένα κακό όνειρο φτάνει στο τέλος του. Φύγαμε από το σπίτι μας, ένα πρωϊ και δεν ξαναπήγαμε ποτέ αλλά βρεθήκαμε σε μια ξένη χώρα. Ξένοι μέσα στους ξένους. Καταλάβω τις αξίες της ζωής. Να ξεκαθαρίσουν άνθρωποι άλλοι ήρθαν, άλλοι έφυγαν! Πόνεσα όσο τίποτε άλλο στη ζωή μου. Μαύρισε η ψυχή μου. Είδα μάνες να σπαράζουν και να γονατούν χαμέ να ζητούν έλεος. Η Παναγία όμως ήταν εκεί σε πρόσεχε, σε ευχαριστώ Παναγία μου που όσες φορές σου φώναξα είσαι Μάνα τζαι πονείς έδειχνες μου την παρουσία σου.

Μέσα που τούτη την τρικυμία τους τελευταίους έξι μήνες πόνεσα λύγισα, υπήρξαν στιγμές που απελπιζόμουν αλλά έβρισκα κουράγιο και δύναμη από τα τέσσερα μωρά μου να συνεχίσω. Τι κι’ εάν κάθε βράδι με στοιχειώνουν όλα όσα περάσαμε…Τι κι’ αν δεν νοιώθω το κορμί μου όλο από την κούραση, τι κι αν φαίνομαι πλέον 100 χρόνων. Που βρήκες νικητής. Παιδί μου στο λέγα αρρώστησε το σώμα σου αλλά όχι η ψυχή σου. Τώρα μπορώ να παραδώσω τα όπλα, γιατί εσύ πήρες παράσημο. Σας ευχαριστώ όλους το κάθε ένα ξεχωριστά που με τον δικό του τρόπο, βοήθησε και στάθηκε δίπλα μας».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: