Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSANΔΡΕΑΣ ΤΖΟΤΖΕΦ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ»

ANΔΡΕΑΣ ΤΖΟΤΖΕΦ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΑΣ»

-

- Advertisement -

Στο νευραλγικό πόστο του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας, διορίστηκε ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Τζότζεφ, ο οποίος σε ανάρτησή του, ευχαριστεί τον Νίκο Αναστασιάδη για την ευκαιρία που του έδωσε.

«Πρόεδρε, ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με διορίσετε στο νευραλγικό πόστο του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας».

Να θυμίσουμε, ότι ο Ανδρέας Τζότζερ είναι δημοσιογράφος ο οποίος σπούδασε επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού στη νομοθεσία της ΕΕ. Έχει επίσης τον επαγγελματικό τίτλο «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα φοιτητικά του χρόνια, το 1996 και άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στο ANTENNA Κύπρου. Έχει συνεργαστεί με την ANTENNA Greece և ERT. Εκδίδει μηνιαία περιφερειακή εφημερίδα DALINEWS από το 2011. Άρθρα από καιρό σε καιρό τα άρθρα του δημοσιεύονται στον τύπο. Έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις για την ποιότητα της δουλειάς του ενώ συμμετείχε σε σειρά επαγγελματικών σεμιναρίων. Επίσης, συμμετείχε σε δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό και είναι μέλος της Περιφερειακής Γραμματείας του ΔΗΣΥ Λευκωσίας. Στις βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το ΔΗΣΥ. Είναι παντρεμένος και έχει γιο.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: