Μια σύγχρονη επίκαιρη κωμωδία που σατιρίζει μέσα από έξυπνους ξεκαρδιστικούς διαλόγους τα κακώς έχοντας της πανδημίας και τις ψυχολογικές διαταραχές που άφησε στον περισσότερο κόσμο θα ανεβεί επί σκηνής, του θεάτρου Γέλιου.

Πρωταγωνιστές αξιόλογοι Κύπριοι ηθοποιοί με επικεφαλής την Όλγα Ποταμίτου στην κωμωδία που έγραψε ο Κώστας Σχοινιού με τίτλο «Ώσπου πάμεν πελλανίσκουμε». Οι παραστάσεις θα ανεβούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο θέατρο Σκάλα στην Λάρνακα. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου. Το Σάββατο 3 Ιουλίου στο θέατρο ΕΝΑΦ στην Αγία Φύλα και την  Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Ιουλίου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Λευκωσία. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20.30 το βράδυ.  Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά χωρίς διάλειμμα. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 99055537 – 96430002.

Το έργο είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Το Θέατρο Γέλιου θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι σε Δήμους και Κοινότητες μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Στην παράσταση συμμετέχουν οι  Όλγα Ποταμίτου , Κώστας Σχοινιού, Νάτια Χαραλάμπους, Βαγγέλης Ιωάννου, Ερμιόνη Κωμοδρόμου και η Καλλισθένη Παπαδούρη. Κείμενο: Κώστα Σχοινιού Σκηνοθεσία: Δώρου Κυριακίδη.

Η παράσταση είναι διανθισμένη με αγαπημένα κυπριακά και ελληνικά τραγούδια.