Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΘΕΑΝΩ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ: Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΟΛΟ ΖΩΗ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΙΣΣΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ...

ΘΕΑΝΩ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ: Η ΓΕΛΑΣΤΗ ΟΛΟ ΖΩΗ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΙΣΣΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

-

- Advertisement -

Η αγαπημένη σε όλους με καταγωγή από το χωριό Αϊ-Γεώργιο Κερύνειας, Θεανώ Εξαδακτύλου-Ιακώβου έφυγε χθες το πρωϊ από τη ζωή. Η Θεανώ, η γελαστή όλο ζωή αισιόδοξη Κερυνειώτισσα τον τελευταίο καιρό βρισκόταν για θεραπεία σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Παρά τις προσευχές και τα μηνύματα από όλους τους φίλους αλλά και συγχωριανούς της η Θεανώ έχασε την μάχη. Τους τελευταίους μήνες νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Γερμανίας σε μια προσπάθεια να αντιμετωπισθεί η λευχαιμία και η μυασθένεια Gravis από την οποία διαγνώσθηκε. Το θάνατο της δημοσιεύει το ίδρυμα Myasthenia Gravis Cyprus η οποία σε ανάρτησή του μιλά για την Θεανώ.

«Να είσαι ευτυχισμένη αξέχαστη Θεανώ, γιατί εκεί που πήγες στους ουρανούς, δεν θα ΥΠΑΡΧΟΥΝ πόνοι και βάσανα της Γης. Μακαρία η νέα σου κατοίκηση στους ουρανούς….Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον σύζυγό της Θεανούς μας,Χαράλαμπο Ιακώβου και προς τους γονείς της Κώστα και Σοφία Εξαδάκτυλου.

Άννα Ζαννέτου, Πρόεδρος».

Η ημέρα και η ώρα της κηδείας της θα ανακοινωθούν αργότερα. Το coffeevibesmagazine εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: