Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: MIA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

-

- Advertisement -

Ο φωτογράφος Γιώργος Μιχαήλ είναι ο άνθρωπος που θα τον βρεις σε όλες τις αθλητικές και ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Πάντοτε, είναι κρυμμένος πίσω από τις φωτογραφικές κάμερες αλλά και τα τηλεοπτικά συνεργεία, αφού στόχος του είναι να απαθανατίσει την μεγάλη στιγμή των αθλητών και των ποδοσφαιριστών.

Χθες, ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε στο Τσίρειο στράδιο όπου η Ελένη Αρτυματά έδειξε να έχει μια εξαιρετική κατάσταση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού κέρδισε άνετα τον αγώνα των 400Χ400 μέτρα σκυταλοδρομία γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό τον σκοπό, ο φωτογράφος Γιώργος Μιχαήλ βρέθηκε μπροστά από την κάμερα για να απαθανατίσει μαζί με την κορυφαία αθλήτρια την στιγμή, στέλνοντας το δικό του μήνυμα και εκφράζοντας προς την ίδια τον αμέριστο θαυμασμό του. Η Ελένη Αρτυματά με την δύναμη που την διακατέχει κέρδισε στο αγώνισμα 4Χ400μετρα σκυταλοδρομία γυναικών μαζί με άλλες τρεις κοπέλες. Έτρεξε στην τελευταία κούρσα ενώ τερμάτισε πρώτη, αφήνοντας πίσω της την Σερβίδα αθλήτρια σε απόσταση 30 μέτρων.

«Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν πως πολύ δύσκολα ζητώ να φωτογραφηθώ με κάποιο διάσημο πρόσωπο, είτε πρόκειται για αθλητή, ποδοσφαιριστή, τραγουδιστή, ηθοποιό κλπ. Για να το κάνω αυτό πρέπει να κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό μου και να τον βάλω μέσα στην καρδιά μου. Είναι μετρημένοι αυτοί που το πέτυχαν στην μέχρι σήμερα καριέρα μου και να με κάνουν να το ζητήσω σαν φωτογράφος να έχω μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους. Όχι γιατί αν το ζητούσα θα έλεγαν όχι απλά δεν το ένιωθα. Και δεν μιλώ για άτομα τα οποία γνώριζα καιρό και εκτιμώ αφάνταστα αλλά για άτομα τα οποία γνώριζα καλύτερα σε ένα μόνο βράδυ, ένα μόνο event! Πιστέψτε με ειλικρινά, είχα πολλές ευκαιρίες για τέτοιες εικόνες και με «μεγάλα αστέρια» αλλά δεν το έκανα! Απόψε η Ελένη @eleni.artymata με κέρδισε και με το παραπάνω τόσο με το επίτευγμα του Παγκύπριου ρεκόρ στα 4x400m σκυταλοδρομίας όσο και με τον ακέραιο και πολύ σπουδαίο χαρακτήρα της. Η Κύπρος έχει πολύ άξιους αθλητές (το απέδειξαν και σήμερα αφού ανεβήκαμε κατηγορία) και η Ελένη είναι μια από τους καλύτερους εκπροσώπους της χώρας μας στο εξωτερικό…
Προσωπικά θέλω όσο αδύνατο και αν φαίνεται να πάρει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο γιατί πραγματικά το αξίζει…Ήταν και η ερώτηση μου προς την ίδια, πόσο δύσκολο είναι να πάρει ένα μετάλλιο εκεί…Και μου απάντησε πολύ δύσκολο όμως θα το παλέψω! Ποτέ δεν ξέρεις η απάντηση μου…Πάντα οι καλοί όταν παλεύουν επιβραβεύονται γιατί το αξίζουν… Από τα βάθη της ψυχής μου σου το εύχομαι πάντως και θα είμαι από τους πιο φανατικούς οπαδούς σου…».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: