Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: META AΠΟ ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: META AΠΟ ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ

-

- Advertisement -

Μετά από δεκαέξι χρόνια από το θάνατο του στρατιώτη Θανάση Νικολάου ανοίγει ξανά ο φάκελος του. Η νομική Υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση σε σχέση με τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του.

Η Νομική Υπηρεσία παρέλαβε σήμερα την τελευταία έκθεση του εμπειρογνώμονα που διόρισε η Δημοκρατία για την υπόθεση του θανάτου του στρατιώτη Θανάση Νικολάου.Σήμερα το πρωί σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, των Εισαγγελέων υπεύθυνων του Ποινικού Τομέα και του Αστικού Τομέα αντίστοιχα, του Αρχηγού Αστυνομίας καθώς και άλλων μελών της ηγεσίας της Αστυνομίας αποφασίστηκε όπως ξανανοίξει η υπόθεσή του. Όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκταφή των οστών θα τεθούν ενώπιον του θανατικού ανακριτή που διεξάγει τη θανατική ανάκριση. Ταυτόχρονα, τα στοιχεία αξιολογούνται και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις για τυχόν περαιτέρω ενέργειες.

Υπενθυμίζεται πως το άψυχο σώμα του 26χρονου εντοπίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 κάτω από το γεφύρι της Άλασσας. Η οικογένεια του δεν πείστηκε ποτέ ότι επρόκειτο για αυτοχειρία και έκανε λόγο για έγκλημα, έτσι ξεκίνησε το δικό της αγώνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου νέου.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: