Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΩΡΙΤΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ: ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΩΡΙΤΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ: ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

-

- Advertisement -

Σε έναν ρόλο διαφορετικό από ότι την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια θα εισέλθει σε λίγους μήνες, η Δωρίτα Μαρκαντώνη. Η πολυτάλαντη, δημιουργική εκπαιδευτικός, φιλάνθρωπος αλλά και συγγραφέας του βιβλίου για τον Σχολικό Εκφοβισμό ετοιμάζεται να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Μέσας Γειτονιάς.

Η νεαρή Δωρίτα Μαρκαντώνη είναι γεννημένη στη Λεμεσό και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς αποφάσισε στις επόμενες εκλογές να διεκδικήσει την θέση του Δήμαρχου. Κύριο μέλημα της είναι ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς να γίνει μια σύγχρονη πόλη ενώ από τώρα η Δωρίτα Μαρκαντώνη, μαζί με τους συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες τους ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν τα πλάνα τους. Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Δωρίτας Μαρκαντώνη προγραμματίζεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Δωρίτα Μαρκαντώνη αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Α’, με Άριστα ενώ στην  συνέχεια, φοίτησε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε επίσης με Άριστα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Στο μεταπτυχιακό της, ασχολήθηκε ιδιαίτερα και με το κομμάτι του Σχολικού Εκφοβισμού και  παρακολούθησε σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και ασχολήθηκε εκτενώς με το κοινωνικό αυτό φαινόμενο. Συμμετείχε σε έρευνες κι έδωσε αρκετές διαλέξεις επί του θέματος σε παγκύπρια, πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Έχει συγγράψει ένα βιβλίο για τον Σχολικό Εκφοβισμό, το οποίο απευθύνεται σε γονείς και σε εκπαιδευτικούς και βρίσκεται στο στάδιο της έκδοσης. Το βιβλίο μάλιστα με τον τίτλο «Σχολικός Εκφοβισμός-Από τους μύθους…στην πραγματικότητα» είναι υποψήφιο στα φετινά Βραβεία Public.

Έχει παράλληλα έντονη φιλανθρωπική δράση σε πολλούς κοινωφελείς συνδέσμους και οργανισμούς, όντας εθελόντρια. Σήμερα, διατελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Η Δωρίτα Μαρκαντώνη είναι μητέρα ενός παιδιού.

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...