Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΦΥΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΦΥΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ

-

- Advertisement -

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς  καθώς αποκάλυψε ότι η γιαγιά του πέθανε πέντε λεπτά πριν να ξεκινήσει ο τελικός του στο Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο μεγάλος αθλητής σε ανάρτησή του αποχαιρέτα την αγαπημένη του γιαγιά και αναφέρεται στο πατέρα του που χωρίς αυτόν τίποτε δεν θα μπορούσε να καταφέρει.

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις και συνέχισε: να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι». Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό».

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: