Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ…

ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ…

-

- Advertisement -

Η ελληνική γλώσσα έχει εκατομμύρια λέξεις, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες. Λέξεις που λέγονται καθημερινά και λέξεις που ενδεχομένως μπορεί να μην ειπωθούν ποτέ από το στόμα κάποιου. Οι πέντε εκατομμύρια λέξεις που η κάθε μια κρύβει το δικό της νόημα και σκοπό.

Πέντε εκατομμύρια λέξεις που ενδεχομένως κάποιες από αυτές να παραπληροφορούν και κάποιες όχι. Λένε την αλήθεια αλλά και ψέματα. Έχουν συναισθήματα και άλλες όχι. Λέξεις που περικλείουν όλη τη μαγεία της ελληνικής γλώσσας που αυτό φαίνεται άλλωστε αφού και η αγγλική γλώσσα έχει δανειστεί από την ελληνική της 41.615 λέξεις.

Πέντε εκατομμύρια λέξεις, εκπληκτικό και μαγευτικό εάν κάποιος το σκεφτεί, που κανένας βασικά δεν το κάνει ούτε καν στην καθημερινότητα του. Τις ξεστομίζει χωρίς να σκεφτεί και άλλοτε πληγώνουν κάποια άτομα και κάποιες από αυτές ωθούν το άλλο να προσπαθεί για το καλύτερο. Λέξεις που κρύβουν θαυμασμό, αγάπη, λύτρωση, ελπίδα, συμπόνοια, ευγνωμοσύνη, χαρά, λύπη, συναισθήματα.

Εκατομμύρια λέξεις που ορισμένοι δεν μπορούν να τις πουν και να τις εκφράσουν. Λέξεις που χάνονται μέσα από κάποιες σελίδες ενός βιβλίου και λέξεις που μπορεί να μην ακουστούν ποτέ. Αυτή όμως είναι η μαγεία των λέξεων άλλες να μπορούν να ειπωθούν κατάμουτρα στον άλλο και άλλες να κρύβονται πίσω από τα λόγια.

Πόσο μαγευτική και πλούσια είναι η ελληνική γλώσσα που δυστυχώς δεν χρησιμοποιούμε σωστά γιατί δεν θέλουμε να ακούσουμε το νόημα και φοβόμαστε να εκφραστούμε δυνατά. Λέξεις που θα μπορούσαμε όλοι θα θέλαμε να είμαστε γνώστες όλων αυτών των λέξεων και να μπορούσαμε κάθε μια από αυτές να ξέρουμε το πραγματικό της νόημα…

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...