Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήNEWSΕΛΕΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ...

ΕΛΕΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ EUROBASKET

-

- Advertisement -

To δικό της μοναδικό μήνυμα θέλησης και δύναμης στέλνει η Κύπρια διεθνής αθλήτρια Ελεάννα Χριστινάκη με ανάρτησή της πριν από λίγο στο προσωπικό της προφίλ.

Η κορυφαία αθλήτρια όπως είναι γνωστό στάθηκε άτυχη και τραυματίστηκε στο φιλικό της Εθνικής Γυναικών με το Βέλγιο και αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Η αθλήτρια υπέστη μερική ρήξη χιαστού και δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας ενώ η Κύπρια αθλήτρια επέστρεψε ήδη στην Αθήνα. Στην ανάρτησή της με την δύναμη που την χαρακτηρίζει τονίζει στις φίλες και συμπαίκτριες της ότι θα ξαναδείξει το σθένος της απόλυτης επαναφοράς για να έχουν μια μεγάλη διάκριση στο επερχόμενο Eurobasket.

“Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, που η απορία ενός γιατί έγινε αυτό τώρα, είναι βασανιστικά αναπάντητη. Η ανθρώπινη φύση όμως επίσης αναπάντητα συνεχίζει αγνοώντας τα γιατί την πορεία προς το μέλλον με κάθε τρόπο και από κάθε χαραμάδα. Εγώ θα ξαναδείξω το σθένος της απόλυτης επαναφοράς όπως και πριν και οι φίλες και συμπαίκτριες μου θα δείξουν το σθένος που αρμόζει σε όσους φοράνε το εθνόσημο. Έτσι θα έχουμε ακόμα μια μεγάλη διάκριση στο επερχόμενο EuroBasket. Καλή επιτυχία σε όλους κατακτήστε τα πάντα να μεθύσουμε και να διασκεδάσουμε με νίκες τις απώλειες που αναγκάστηκε να έχει η ομάδα μας!!”

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: