Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΟΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΕΤΑΙ (βίντεο)

ΔΡ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΟΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΕΤΑΙ (βίντεο)

-

- Advertisement -

Ο καταξιωμένος επιστήμονας, Διευθυντής της Παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου της Στουτγκάρδης, Δρ Ιωάννης Τζανάβαρος, επαναπατρίζεται στην Κύπρο, έχοντας πάρει πλέον την απόφαση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά της πατρίδας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Alfa Κύπρου, Όλγα Κωνσταντίνου, ο Δρ Ιωάννης Τζανάβαρος, έρχεται στο νησί μας με την δέσμευσή ότι θα παρέχει την ίδια φροντίδα, τα οποία τα παιδιά θα είχαν στο Ισραήλ ή στη Γερμανία.   Στα αρχικά στάδια η ομάδα θα απαρτίζεται τόσο από επιστήμονες του εξωτερικού όσο και της Κύπρου. Για την δράση της ομάδας του ιατρού έγινε αφιέρωμα στην Γερμανική εφημερίδα BILD, η οποία εξήρε το πολύτιμο έργο τους. Αξιοσημείωτες και οι ανθρωπιστικές καρδιοχειρουργικές αποστολές στη Βουλγαρία.  Η παρουσία του Δρ. Τζανάβαρου στο νησί μας, χαροποιεί ιδιαίτερα τους γονείς, αφού δεν θα χρειάζεται να ταξιδεύουν με το παιδί τους στο Ισραήλ ή στη Γερμανία για τη διενέργεια της επέμβασης. Δεν θα υπάρχουν έξοδα διαμονής στο εξωτερικό και όλη η οικογένεια θα βρίσκεται δίπλα στο μικρό ασθενή.

Ανάμεσα στα βρέφη που χειρούργησε πρόσφατα ο Κύπριος γιατρός, η μικρή μαχήτρια Θεοδώρα Μαρία. Η οποία από τη γέννηση της πάλευε για τη ζωή της. Χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στη Γερμανία για επέμβαση και σήμερα είναι στην αγκαλιά της οικογένειας της. 

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...