Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ…

ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ…

-

- Advertisement -

«Αυτή πια η ανόητη προσμονή σου πως οι άλλοι κάποτε θα αλλάξουν. Ξέχνα την, να χαρείς. Οι άλλοι την έχουν καταβρεί στην πουπουλένια σου πλατούλα. Εσύ να αλλάξεις ρότα. Τώρα. Αν μπορείς». Λόγια της Αλκυόνης Παπαδάκη η οποία προσπαθεί μέσα από τα γραφόμενα της να αλλάξει κάποιες συμπεριφορές και τακτικές που έχουν οι άνθρωποι.

Και πόσο δίκιο έχει σ’ αυτό η αγαπημένη συγγραφέας. Ανόητη μέχρι και αφελής γι’ να διαπιστώσω στην τελική ότι οι άλλοι θέλουν να αλλάξουν. Κι’ όσο εσύ προσπαθείς να αλλάξεις  συμπεριφορές και λάθη τότε διαπιστώνεις ότι οι άλλοι απομακρύνονται και χάνονται γιατί εσύ δεν είσαι πλέον ο ίδιος. Έχεις αλλάξει ρότα και δεν ανέχεσαι συμπεριφορές.

Έχεις κουραστεί με το «παιχνίδι» των λέξεων και θέλεις μόνο πράξεις. Έχεις “αηδιάσει” με τακτικές αλλοπρόσαλλες και εκνευριστικές, εγωισμούς και λόγια κούφια. Εσύ να αλλάξεις ρότα…Πάρτο αλλιώς στην τελική για να δεις εάν θα μείνει κανένας. Σταματά τις υποχωρήσεις και τα λόγια τα μεγάλα. Και άκουσε μόνο αυτά που εσύ θέλεις πραγματικά.

 Άνοιξε τα αυτιά σου και άκου το ήχο που βγαίνει από τα σωθικά σου και μπορεί να μην τον ακούνε οι άλλοι αλλά εσύ ξέρεις ότι η διαίσθηση σου λέει την αλήθεια. Οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα σε «ξεγελάσουν» ότι θα σε απομακρύνουν, αλλά το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σε ξεχάσουν…

- Advertisement -
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Το νέο του βίντεοκλίπ του τραγουδιού «Καίγομαι», είναι αφιερωμένο...

Ένα βίντεο που περικλείει όλα τα συναισθήματα που νιώθει ένας άνθρωπος που βιώνει τον καρκίνο κυκλοφόρησε σήμερα ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ραφαήλ Χατζημιχαήλ. Το βίντεο...