Η πίστη τους προς το Θεό αλλά και η μεταξύ τους αγάπη τους έδεσε ως ζευγάρι και είναι μαζί τόσα χρόνια. Μέσα από το Θεό κατάφεραν να σώσουν την σχέση τους αλλά και να αντιμετωπίσουν τις οποιονδήποτε δυσκολίες έχουν έρθει στο δρόμο τους. Η Χριστίνα Παυλίδου και ο Γιώργος Τσιάκας σε μια εξομολογητική συνέντευξή μίλησαν για όλα όσα τους έχουν συμβεί πριν από το γάμο τους, την γνωριμία τους με το γέροντα ο οποίος τους βοήθησε στη σχέση τους, αλλά πώς να αντιμετωπίζουν το θάνατο της Άλκηστις Παυλίδου.

Το ζευγάρι βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής καλεσμένοι στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και στο δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος, για πρώτη φορά μίλησαν για την κρίση που αντιμετώπισαν στην αρχή της σχέσης τους και πώς ένας γέροντας τους βοήθησε να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να μείνουν μαζί.

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από τα 21 μου και μετά από τρία χρόνια γνωρίσαμε ένα γέροντα και έγινε έτσι μια αλλαγή. Δεν τον γνωρίσαμε τυχαία. Ήταν η ώρα φαίνεται. Πήγαμε να εξομολογηθούμε, γιατί δεν πηγαίναμε καλά, παρόλο τον έρωτα που ξεσηκώσαμε τον κόσμο και τον αναποδογυρίσαμε. Και εκεί έγινε ένα πράγμα απίστευτο» ανέφερε το ζευγάρι.

«Η σχέση ήταν σε δύσκολη φάση. Και θα χωρίζαμε μάλλον»

«Είχα έρθει πίσω από το Εθνικό και είχα πει θα μείνω ένα χρόνο στην Κύπρο και θα πήγαινα πίσω στην Αθήνα γιατί ως παιδί και εγώ φιλόδοξο είχα βλέψεις για μια καριέρα εκεί. Ήρθα πίσω, γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε και είπα θα μείνω. Ο πόθος και τα όνειρα με τραβούσαν να φύγω. Η σχέση ήταν σε δύσκολη φάση. Και θα χωρίζαμε μάλλον. Και βρέθηκε αυτός ο γέροντας στο δρόμο μας, -δεν είναι τυχαίο βέβαια- και από εκεί έγινε η μεγάλη αλλαγή».

Μιλώντας για την μητέρα της, η Χριστίνα Παυλίδου αποκαλύπτει ότι δεν πρόλαβε την μητέρα της που έφυγε από την ζωή αλλά συνεχώς την νοιώθει δίπλα της, δίνοντας της δύναμη. Η ίδια φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της, ο οποίος στάθηκε ως βράχος έως το τέλος της ζωής της Άλκηστης Παυλίδου.

Ο Γιώργος Τσιάκκας μιλάει για την Άλκηστη Παυλίδου λέγοντας ότι η τελευταία της ταινία ήταν η ταινία «Βουράτε Γειτόνοι», στην οποία η ηθοποιός μάλιστα είχε λιποθυμήσει σε κάποια φάση των γυρισμάτων. Όμως, λόγω της δύναμης της κρατήθηκε να τελειώσουν τα γυρίσματα. Η Χριστίνα Παυλίδου δεν βλέπει τηλεόραση όταν δείχνει την μητέρα της και ήταν μάθημα ζωής για την ίδια.

«Δεν θέλω να την σκέφτομαι όπως ήταν στο τέλος…Ήταν ένας απίστευτος τρυφερός άνθρωπος και πάρα πολύ ταπεινή. Ήταν τόσο γνωστή αλλά ήταν πάντοτε ταπεινή… Η μητέρα μου ήταν πλήρης και χαρούμενη που έφυγε. Ήμασταν και φίλες και αδελφές…Όταν παντρεύτηκε κόπηκε ο ομφάλιος λώρος…Δεν τσακώθηκε ποτέ με κανέναν άνθρωπος…Πάντοτε στήριζε τους νέους ανθρώπους….».